divendres, 27 d’abril del 2018

La Fonda Rigà guanya el premi al millor restaurant de cullera de la vall de Camprodon!





No podia ser d'una altra manera! La nostra més sincera enhorabona als amics de la Fonda Rigà i a tota la família -i, en especial, a l'Albert Rigat, el mediàtic de la història!- per l'èxit al programa Joc de Carles de TV3! Us ho mereixeu tot! El millor restaurant de cullera de la Vall de Camprodon!

Ja pots tornar a veure el programa aquí📺➡️

dilluns, 23 d’abril del 2018

La múrgola, l'esponjós bolet de primavera!

(40€, IVA inclòs)


Xató (Amanida d’escarola amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives negres), o bé


Amanida de faves tendres a la menta amb pernil de gla, o bé


Crema de pèsols amb botifarra negra i oli d’alfàbrega 

-----------------------------------------------------------------------
 

 
Canelons d’ànec confitat amb beixamel de múrgoles, o bé


Múrgoles farcides de foie-gras a la crema, i bé
Arròs de múrgoles, pèsols i lletada de vedella

---------------------------------------------------------------------

 
Peus de porc amb múrgoles, o bé


Magret d’ànec amb salsa de múrgoles, o bé
Entrecot de vedella amb salsa de múrgoles, o bé


Bacallà a la crema amb múrgoles, o bé 


Suprema de corball rostit amb espinacs, alls tendres i múrgules

------------------------------------------------------------------------------------
 


Pecat de xocolata amb sorbet de llimona y crema de taronja, o bé
Gelat de Les Salines de romaní i espígol, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulís de gerds, o bé


Mató de Siurana de llet d’ovella amb mel de bosc a la taronja 

Ja has tastat el nostre Menú del Calçot?

(25 € IVA inclòs)

Entrants
Escudella de galets amb la pilota del caldo, o bé


Xató( amanida d’escarola, bacallà, tonyina i anxova amb salsa Romesco)


 
Primer plat
Calçots a la brasa amb la seva salsa


 
Segons

Xai i botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet i carxofes a la brasa
 
Postres
Crema catalana cremada