dimarts, 31 de març del 2015

Obert per Setmana Santa!


Al Trull no tanquem per Setmana Santa! Estarem amb vosaltres cada dia des d'aquest dimecres dia 1 i fins el proper dilluns 6 d'abril al migdia!
En el Trull no cerramos en Semana Santa! Estaremos con vosotros todos los días desde este miércoles día 1 y hasta el próximo lunes 6 de abril al mediodía!
Trull pas fermé à Pâques! Nous serons avec vous tous les jours à partir du mercredi 1er au lundi 6 suivants Avril à midi!
Trull not close to Easter! We will be with you every day from Wednesday 1st until next Monday April 6 at noon!

dilluns, 30 de març del 2015

Ja tenim a punt el Menú de Quaresma!







MENÚ DE QUARESMA / 30 € IVA inclòs

Amanida de faves tendres de Terrades a la menta amb pernil de gla, o bé
Crema d’espàrrecs verds amb llesquetes de formatge d’ovella del Mas Farró

Salmó marinat a l’ànet, o bé
Pèsols afogats amb popets, o bé
Canelons de peix de roca i gambes gratinats

Espatlla de xai de llet rostida al forn, o bé
Bacallà confitat amb cigrons i botifarra negra, o bé
Bacallà a la crema de ceps, o bé              
Bacallà amb múrgules (+5 €), o bé
Tonyina fresca a la planxa amb ceba confitada i salsa de soja

Pecat de xocolata amb sorbet de llimona y crema de taronja, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulis de gerds, o bé
Recuit de Siurana amb mel de gerds, o bé
Bunyols de Quaresma amb copa de moscat Espelt

Encetada ja la primavera, la Quaresma ha pres el protagonisme. És temps dels primers rajos de sol càlids, d'arbres florits, dels colors més vius... I també d'aquells petits tresors, bona part directes de l'horta, que la natura ens regala aquesta època tan profitosa en productes de temporada: els espàrrecs, els pèsols, les carnoses múrgules, les faves... Tots ells, tractats amb la major estima gastronòmica, configuren el nostre ja clàssic Menú de Quaresma, on el bacallà també guanya el seu espai i el dolç més preuat d'aquests dies, aquell botó de pasta fregida amb un ull al centre i esquitxat de sucre, el brunyol, clou la nostra proposta, tot esperant satisfer el vostre paladar.

Bon profit!