dilluns, 22 de juliol del 2019

A L'ESTIU, "MENJA'T LA FIGA"!


Gaspatxo amb figues, brots verds i gotes de vinagre de cabernet sauvignon, o bé


Pica-pica de pa sucat amb figues i anxoves i Foie amb melmelada de figues, o bé


Meló amb pernil d’aglà, vinagreta de mel i pinyons
************
Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel de Maçanet, o bé


Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa de wasaby i coulis de figues, o bé
Parmentier  de  patata  amb  pop,  oli  nou  i  sal  marina  
************
Cuixa d’ànec confitada amb figues rostides i Parmentier de patata, o bé


Lletons de vedella a la brasa amb bolets, figues i reducció de garnatxa de l’Empordà, o bé


Filet de porc Duroc amb chutney de figues de Terrades, o bé


Hamburguesa de vedella de l’Albera amb ceba confitada i patates fregides, o bé


Suprema de corball rostit al forn amb patates panadera
************
Figues fresques confitades amb gelat de vainilla, o bé


Bescuit Glacé farcit de figues amb xocolata calenta, o bé
Mató de Siurana de llet d’ovella amb mel de figues, o bé


Sorbet de préssec amb figues fresques

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada