Gaspatxo amb figues, brots verds i gotes de vinagre de cabernet sauvignon, o bé
Pica-pica de pa sucat amb figues i anxoves i Foie amb melmelada de figues, o bé
Meló amb pernil d’aglà, vinagreta de mel i pinyons
************
Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel de Maçanet, o bé
Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa de wasaby i coulis de figues, o bé
Parmentier de patata amb pop, oli nou i sal marina
************
Cuixa d’ànec confitada amb figues rostides i Parmentier de patata, o bé
Lletons de vedella a la brasa amb bolets, figues i reducció de garnatxa de l’Empordà, o bé
Filet de porc Duroc amb chutney de figues de Terrades, o bé
Hamburguesa de vedella de l’Albera amb ceba confitada i patates fregides, o bé
Suprema de corball rostit al forn amb patates panadera
************
Figues fresques confitades amb gelat de vainilla, o bé
Bescuit Glacé farcit de figues amb xocolata calenta, o bé
Mató de Siurana de llet d’ovella amb mel de figues, o bé
Sorbet de préssec amb figues fresques
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada