Menú de Sant Valentí 40 €
de primer : un sospir
Amanida de cors de carxofa amb llesques delicades de pernil ibèric
Foie mi-cuit amb figues dolces i vermelles

de segon: una carícia
Bunyols de bacallà calentets amb bouquet d’amanida
Parmentier de patata amb pop picantet, oli nou i sal marina
Tàrtar de tonyina vermella amb gelat de wasaby i algas wakame amb sèsam

de tercer: un t'estimo

de quart: un petó
Magret d'ànec amb poma caramel•litzada i salsa de ratafia
Suprema de corball salvatge rostit al forn amb melmelada de ceba i soja
Filet de vedella amb salsa de pebre verd picantet

per últim, un plaer prohibit
Cor calent de xocolata amb gelat de canyella
Sopa de mango amb fruita de la passió
Lioneses de chantilly amb xocolata calenta
Maduixes i fruites vermelles amb crema anglesa i gelat de vainilla de Madagascar
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada