dissabte, 17 de maig del 2014

Alerta! Estrenem menú!



Al Restaurant El Trull d'en Francesc hem endreçat el Menú de Primavera per donar la benvinguda al Menú de la Cirera! (28 € IVA inclòs)

ENTRANTS

Amanida de canonges amb mató, cireres i vinagreta de mel, o bé
Gaspatxo de cireres amb formatge d’ovella curat i oli d'alfàbrega

Salade de mâche, fromage blanc de brebis et cerises à la vinaigrette de miel, ou 
Gazpacho de cerises avec fines tranches de fromage à l'huile de basilic
 
PRIMERS PLATS

Foie-gras amb melmelada de cireres i torradetes, o bé 
Tataki de tonyina fresca amb sèsam, albergínies i cireres

Tataky de thon frais avec sésame, aubergines et cerises, ou 
Foie-gras à la confiture de cerises et pain grillé

SEGONS PLATS
Magret d’ànec amb cireres, o bé 
Bacallà confitat amb salsa de tomata i cireres, o bé 
Espatlles de conill en escabetx suau amb cireres, o bé 
Presa de porc ibèric amb salsa de cireres

Magret de canard a la sauce cerises, ou 
Confit de morue à la sauce de tomates et cerises, ou 
Épaules de lapin douce-amère avec cerises, ou 
Porc ibérique avec sauce aux cerises

POSTRES

Milfulles de crema de iogurt amb cireres, o bé 
Gelat de cireres amb cruixent de xocolata, o bé 
Recuit de llet d'ovella de Siurana amb mel de cireres, o bé 
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de cireres

Caillé de lait de brebis au miel de cerises, ou 
Glace au cerises avec chocolat croquant, ou 
Millefeuille à la crème de yaourt et cerises, ou 
Péché de chocolat avec sorbet de citron er crème de cerises



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada