Al Restaurant El Trull d'en Francesc hem endreçat el Menú de Primavera per donar la benvinguda al Menú de la Cirera! (28 € IVA inclòs)
ENTRANTS
Amanida de canonges amb mató, cireres i vinagreta de mel, o bé
Gaspatxo de cireres amb formatge d’ovella curat i oli d'alfàbrega
Salade de mâche, fromage blanc de brebis et cerises à la vinaigrette de miel, ou
Gazpacho de cerises avec fines tranches de fromage à l'huile de basilic
PRIMERS PLATS
Foie-gras amb melmelada de cireres i torradetes, o bé
Tataki de tonyina fresca amb sèsam, albergínies i cireres
Tataky de thon frais avec sésame, aubergines et cerises, ou
Foie-gras à la confiture de cerises et pain grillé
SEGONS PLATS
Magret d’ànec amb cireres, o bé
Bacallà confitat amb salsa de tomata i cireres, o bé
Espatlles de conill en escabetx suau amb cireres, o bé
Presa de porc ibèric amb salsa de cireres
Magret de canard a la sauce cerises, ou
Confit de morue à la sauce de tomates et cerises, ou
Épaules de lapin douce-amère avec cerises, ou
Porc ibérique avec sauce aux cerises
POSTRES
Milfulles de crema de iogurt amb cireres, o bé
Gelat de cireres amb cruixent de xocolata, o bé
Recuit de llet d'ovella de Siurana amb mel de cireres, o bé
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de cireres
Caillé de lait de brebis au miel de cerises, ou
Glace au cerises avec chocolat croquant, ou
Millefeuille à la crème de yaourt et cerises, ou
Péché de chocolat avec sorbet de citron er crème de cerises
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada