dilluns, 16 de juny del 2014

Recepta: Espatlletes de conill amb escabetx suau de cirera


Us ve de gust un plat d'espatlletes de conill amb escabetx suau de cirera? Us ajudem a preparar-les! Aquí us deixem la recepta per si teniu intenció de posar-vos a la cuina aquest cap de setmana! I si us fa mandra... és un dels plats estrella del nostre Menú Menja't la Cirera!

ESPATLLES DE CONILL EN ESCABETX SUAU DE CIRERES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES: 

16 espatlles de conill
3 cebes tendres
1 porro grosset
3 carrotes
200 grams de cireres
4 alls
1 cullerada sopera de pebre vermell dolç
Llorer, farigola i romaní
75 ml vinagre de Xeres
75 ml Xeres sec
600 ml oli d’oliva
Sal
Pebre negre en gra una cullerada al gust

Elaboració:

Salpebrem les espatlles i les rossegem suaument en la mateixa cassola que acabarem el cuinat i les reservem a part. Tallem les verdures en juliana grossa i les posem a la cassola amb una mica d’oli a daurar-les suaument.

Passat el temps, afegirem a la cassola els alls amb la seva pell, el manat d’herbes, el pebre vermell, el Xerès, el vinagre i l’oli d’oliva. En aquest punt, anirem posant-hi els trossos de conill, tenint en compte que tenen que quedar totalment coberts per l’escabetx.

Posarem el foc molt lent durant mitja hora amb la cassola tapada. Acabada la mitja hora afegim les cireres sense pinyol i ho deixem una hora més amb la cassola destapada. Rectificar de sal si fes falta. Es aconsellable guardar-lo a la nevera unes 48 hores. Passat el temps podem servir-lo fred o donar-li un toc d’escalfor, que es com nosaltres aconsellem.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada