dilluns, 4 d’agost del 2014

Recepta: Galtes de vedella amb ceps!


Per si teniu una estoneta i no sabeu què fer per dinar!!! I si no us en sortiu... estarem encantats de preparar-vos nosaltres aquesta recepta!

Galtes de vedella estofades al vi negre de l’Empordà amb ceps

Ingredients:
4 Galtes
200 gr. de ceps del temps
2 carrotes
1 ceba de figueres maques
½ porro
2 grans d’all
1 fulla de llorer
2 gots de vi negre de l’Empordà
3 gots de caldo
Sal i pebre
Oli d’oliva

Per el guarniment:
8 patates petitones
1 ceba de figueres
1 pebrot vermell
1 pebrot verd

Preparació:
Tallar les galtes a daus, daurar amb una mica d'oli d’oliva i retirar-les. Sofregir la verdura tallada en juliana amb el mateix oli de les galtes. A continuació, afegir les galtes, el llorer, el vi i l'aigua i portar a ebullició. Saltejar els ceps en una paella amb oli d'oli d'oliva, salpebrar i afegir a la cassola. Coure tapat durant 2h a foc lent. Corregir de sal.

Guarnició:
Pelar les patates petites i posar a una plata d’anar al forn juntament amb la ceba tallada a talls grossos, salpebrar al gust, posar a coure una hora, anar remenant i quan faltin 20 minuts ajuntar els pebrots tallats a talls mitjans i acabar de rostir fins que agafin color.

Un plat consistent però amb una delicadesa de sabors notable.

Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada