dilluns, 8 de setembre del 2014

Menja't el bolet!


Menú degustació “MENJA’T EL BOLET" / Menú degustación de las setas 30 € IVA inclós/incluido


Amanida tébia de bolets (ceps, rossinyols i camagrocs)
Ensalada tibia de setas (hongos y rebozuelos)

--------------------

Arrós de bolets i calamars
Arroz de ceps y calamares
o
Patata farcida de bolets i foie-gras “poêlé”
Patata rellena de ceps y foie-gras
o
Pasta fresca (parpadelle) amb salsa de ceps i botifarra negra
Pasta fresca (parpadelle) con salsa de ceps y botifarra negra

--------------------

Peus de porc a la crema de ceps
Pies de cerdo a la crema de ceps
o
Botifarra a la brasa amb rovellons saltejats
Butifarra a la brasa con rovellones salteados
o
Galta de bou a la cassola amb trompetes
Carrillera de ternera a la cazuela con trompetas
o
Bacallà a la crema de ceps
Bacalao con ceps

--------------------

Flam de castanyes amb melmelada de ceps
Flan de castañas con mermelada de hongos
o
Sorbet de Les Salines (romaní i espígol amb rossinyols confitats)
Sorbete de tomillo y lavanda con rebozuelos confitados
o
Recuit de Siurana amb mel de taronja i trompetes
Cuajada de leche de oveja con miel de naranja y trompetas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada