dimarts, 4 de novembre del 2014

Menú "Menja't la castanya i el bolet de tardor!"




Menú Degustació "Menja't la castanya i el bolet de tardor" (30€, IVA inclòs)

Amanida tébia de bolets (ceps, rossinyols i camagrocs) o bé
Crema de carbassa amb camagrocs (rossinyols de pi) o bé
Amanida de castanyes, magrana, pernil d’aglà, xips de moniato i vinagreta de mel


Arròs de bolets i calamars o bé
Canelons de bolets amb beixamel de ceps o bé
Foie gras amb melmelada de castanyes, codony i torradetes


Llom de cérvol amb salsa de gerds i crema de castanyes o bé
Peus de porc a la crema de ceps o bé
Botifarra a la brasa amb rovellons saltejats (o de perol) o bé
Civet de senglar amb trompetes i castanyes. o béBacallà a la crema de ceps o bé
Suprema de orada salvatge rostida al forn amb rossinyols


Flam de castanyes amb melmelada de ceps o bé
Recuit de Siurana amb mel de taronja i trompetes o bé
Crema sabaiona de ratafia amb castanyes i fruites vermelles o bé
Sorbet de Les Salines (romaní i espígol amb rossinyols confitats)


Menú Degustación "Cómote la castaña y la seta de otoño" (30€, IVA incluido)

Ensalada tibia de hongos y rebozuelos o bien
Crema de calabaza con rebozuelos de pino o bien
Ensalada de castañas, granada, jamón de bellota, chips de boniato y vinagreta de miel


Canelones de setas con bechamel de ceps o bien
Arroz de setas y calamares o bien
Foie-gras con mermelada de castañas, membrillo y tostaditas


Lomo de ciervo con salsa de frambuesas y crema de castañas o bien
Pies de cerdo a la crema de hongos o bien
Butifarra a la brasa con níscalos salteados (o de perol) o bien
Civet de jabalí con salsa de trompetas y castañas o bien
Bacalao a la crema de hongos y rebozuelos o bien
Suprema de dorada salvaje asada al horno con rebozuelos





Flan de castañas con mermelada de hongos o bien
Cuajada de leche de oveja con miel de naranja y trompetas o bien
Sabayón de ratafía con castañas y frutos rojos o bien
Sorbete de tomillo y lavanda con rebozuelos confitados

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada