dimecres, 3 de desembre del 2014

Aquest desembre... Menú de l'Ànec!

Des d'aquest dimecres 3 de desembre i fins al proper dia 21... el Menú Degustació de l'Ànec!

Aquí us mostrem els plats que el configuren:

Amanida de fumats, foie i magret, amb vinagreta de Cabernet , o bé
Crema de carbassa amb foie-gras “Poêlé” i llesques de pernil de gla

Foie gras d’ànec amb melmelada de gerds i torradetes, o bé
Raviolis de foie-gras amb crema de moniato i ceba
caramel•litzada, o bé
Caneló d’ànec confitat amb beixamel de foie gras i ceps

Confit d’ànec amb patata emmascarada, o bé
Hamburguesa d’ànec amb ceba confitada, o bé
Ànec a la cassola amb bolets, o bé
Magret d’ànec amb poma confitada i salsa de Ratafia

Bescuit Glacé de moca amb xocolata calenta, o bé
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè.

BON PROFIT!

Preu: 30€, IVA inclòs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada