dilluns, 12 de gener del 2015

Tancat per vacances fins al 13 de febrer!


Com ja ve essent habitual quan arriben aquestes dates, tot l'equip humà del Trull d'en Francesc obrim un parèntesi en el nostre afany d'atendre els vostres desitjos gastronòmics i, en forma de vacances, ens allunyem durant prop d'un mes dels fogons.
Enguany, les portes del restaurant romandran tancades des del 12 de gener fins al proper 13 de febrer, temps suficient per re alimentar els nostres dipòsits de la il·lusió i endinsar-nos en un 2015 molt especial ple de sorpreses, atès que ens brindarà la oportunitat de celebrar, el 25 de maig, el 25è aniversari de la nostra obertura. Estigueu ben atents, perquè tenim preparades un seguit de propostes que us anirem desvetllant de mica en mica i que de ben segur que no us deixaran indiferents...
Amb tot, no podem entonar el "fins aviat" sense agrair de manera immensa la confiança, el suport i l’entusiasme que tots els nostres clients sempre ens heu encomanat amb les vostres visites, i que no fan res més que animar-nos a continuar i, en la mesura del possible, millorar tot allò que us podem oferir des dels nostres plats i amb un tracte proper i acurat.
Tot desitjant retrobar-nos ben aviat, una forta abraçada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada