dimarts, 19 de maig de 2015

Menú del 25è aniversari!


Aquest és el menú que hem preparat amb molta cura per commemorar el 25è aniversari del Trull. Esperem que us agradi!

MENÚ 25 ANYS JUNTS!

Gaspatxo de cireres amb oli d’alfàbrega, o bé
Crema de carbassó amb cruixents de porro i pernil ibèric, o bé
Amanida de salmó marinat amb vinagreta d’ànet i formatge Emporità

Terrina de foie-gras amb nespres i albercocs confitats i torradetes, o bé
Pop a la gallega sobre cremós de patata i oli nou, o bé
Canelons d’ànec confitat amb beixamel de ceps.
Sorbet de poma verda amb Calvados, o bé
Sorbet de llimona amb cava i melmelada de maduixes

Magret d’ànec amb salsa de ratafia i poma confitada, o bé
Espatlla de xai lletó rostida a l’antiga, o bé
Melós de vedella a la cassola amb rossinyols i ceps, o bé
Suprema de turbó rostida al forn, o bé
Bacallà a la crema de ceps confitats

Milfulles de crema de iogurt i fruites del bosc, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulis de gerds, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè, o bé
Recuit de Siurana amb mel de cireres.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada