MENÚ DE LA CALÇOTADA (25€ iva inclòs)
Fins al 10 de gener i a partir del 13 de febrer de 2016
ENTRANTS
Escudella de galets amb pilota del caldo, o bé
Amanida d'escarola, bacallà, tonyina i anxova amb salsa Romesco, o bé
Amanida d'hivern amb pernil d'ànec, magrana, raïms, xips de moniato, nous, formatge blau de l'avi Ton amb vinagreta de mel
PRIMERS PLATS
Calçots a la brasa amb la seva salsa (tradicionals o nets?), o bé
Carxofes a la brasa amb vinagreta de verdures, o bé
Canelons casolans ben gratinats
SEGONS PLATS
Xai i botifarra a la brasa, o bé
Galtes de porc rostides al forn, o bé
Peus de porc a la brasa ben rossos o amb salsa de ceps, o bé
Bacallà a la catalana
POSTRES
Lioneses de nata amb xocolata negra desfeta, o bé
Gelat de romaní i espígol, o bé
Taronja natural amb canyella i licor de xocolata, o bé
Flam de castanyes amb melmelada de ceps
Amanida d'hivern
Calçots a la brasa
Taronja natural amb canyella i licor de xocolata
Peus de porc amb salsa de ceps
Flam de castanyes amb melmelada de ceps
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada