dijous, 15 de setembre del 2016

Menú degustació "Menja't el bolet!"


ENTRANTS


Amanida tèbia de ceps i rossinyols!

Amanida tèbia de ceps i rossinyols, o bé
Pica-pica de pa sucat amb figues i anxoves i foie amb melmelada de figues

PRIMERS PLATS

Patata farcida de bolets i foie-gras!
Patata farcida de bolets i foie-gras "pôele", o bé

Arròs de bolets i calamars!
Arròs de bolets i calamars, o bé

Pasta fresca amb salsa de ceps i botifarra negra
Pasta fresca (pappardelle) amb salsa de ceps i botifarra negra

SEGONS PLATS

Peus de porc a la crema de ceps gratinats!
Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé
Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé
Galta de bou a la cassola amb trompetes, o bé
Platillo de cuixa d'ànec amb llengua de bou, o bé

Bacallà a la crema de ceps!
Bacallà a la crema de ceps

POSTRES

Flam de castanyes amb melmelada de ceps!
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé

Recuit de Siurana amb mel de taronja i trompetes!
Recuit de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé

Sorbet de les Salines amb rossinyols confitats!
Sorbet de les Salines (romaní i espígol) amb rossinyols confitats, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata j crema anglesa al cafè amb ceps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada