dijous, 9 de febrer del 2017

Tornem a la feina amb el Menú de Sant Valentí!

MENÚ DE SANT VALENTÍ (35€)

De primer: un sospir

Còctel de champany amb fruites, o bé
Gintònic amb fruites vermelles

De segon: una carícia

Amanida de cors de carxofa amb llesques delicades de pernil ibèric, o bé
Foie mi-cuit amb figues dolces i vermelles

De tercer: un t'estimo

Bunyols de bacallà calentets amb bouquet d'amanida, o bé
Parmentier de patata amb pop picantet, oli nou i sal marina

De quart: un petó
















Magret d'ànec amb poma caramel·litzada i salsa de ratafia, o bé
Llom de rap rostit al forn amb melmelada de ceba i soja, o bé
Filet de vedella amb salsa de pebre verd picantet

Per últim: un plaer prohibit

Cor calent de xocolata amb gelat de canyella, o bé
Sopa de mango amb fruita de la passió, o bé
Lioneses de chantilly amb xocolata calenta, o bé
Cor de pasta fullada farcida de crema i maduixes


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada