dimecres, 24 de maig de 2017

Menú de Primavera amb cireres!


Gaspatxo de cireres amb oli d'alfàbrega, o bé
Crema de carbassó amb cruixents de porro i pernil duroc, o bé

Foie-gras amb melmelada de cireres
Foie-gras amb melmelada de cireres i torradetes

----------------------------------------------------------------
 
Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa picant de cireres
Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa picant de cireres, o bé

Pop a la brasa sobre cremós de patata
Pop a la brasa sobre cremós de patata i oli nou, o bé

Canelons d'ànec confitat amb beixamel de ceps
Canelons d’ànec confitat amb beixamel de ceps

----------------------------------------------------------------
Magret d'ànec amb salsa de cireres i poma cinfitada
Magret d’ànec amb salsa de cireres i poma confitada, o bé
Suprema de corball rostit amb ceba i cireres caramel·litzades, o bé
Espatlles de conill en escabetx suaude cireres, o bé
Presa de porc ibèric amb chutney de cireres, o bé

Hamburguesa de vedella amb ceba confitada
Hamburguesa de vedella de l’Albera amb ceba confitada

----------------------------------------------------------------
Cireres al vi negre amb gelat de vainilla, o bé

Sorbet d'albercoc amb cireres confitades
Sorbet d’albercoc amb cireres confitades al licor de cireres, o bé
Milfulles de crema de iogurt amb cireres, o bé
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de cireres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada