Amanida tèbia de ceps i rossinyols, o bé
Pica-pica de pa sucat amb figues i anxoves i foie amb melmelada de figues
-------------------------------------------------------------
Patata farcida de bolets i foie-gras "poêle", o bé
Arròs de bolets i calamars, o bé
Pasta fresca (pappardelle) amb salsa de ceps i botifarra negra, o bé
Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel de Maçanet
-------------------------------------------------------------
Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé
Galta de bou a la cassola amb trompetes, o bé
Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé
Platillo de llengua de vedella amb llengua de bou (bolets), o bé
Bacallà a la crema de ceps
-------------------------------------------------------------
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé
Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé
Sorbet de les Salines (romaní i espígol) amb caramels de rossinyols, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada