Amanida tèbia de ceps i rossinyols, o bé
Crema de carbassa amb camagrocs (rossinyols de pi) i foie-gras poêle, o bé
Amanida de tardor (castanyes, magrana, xips de moniato, caqui, raïms i vinagreta de codony amb mel)
--------------------------------------------------------------------------------
Canelons de bolets amb beixamel de ceps, o bé
Foie gras amb melmelada de castanyes i caqui, codony i torradetes, o bé
Arrós de bolets i calamars
--------------------------------------------------------------------
Llom de cérvol amb salsa de gerds i crema de castanyes, o bé
Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats (o botifarra de perol), o bé
Civet de senglar amb castanyes y trompetes del amor, o bé
Peus de porc a la crema de ceps, o bé
Bacallà a la crema de ceps
----------------------------------------------------------------------
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé
Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé
Sorbet de Les Salines (romaní i espígol) amb confit de castanyes, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada