dimarts, 24 d’octubre del 2017

Menú "Menja't la castanya i el bolet de tardor"!




Amanida tèbia de ceps i rossinyols, o bé


Crema de carbassa amb camagrocs (rossinyols de pi) i foie-gras poêle, o bé


Amanida de tardor (castanyes, magrana, xips de moniato, caqui, raïms i vinagreta de codony amb mel)

--------------------------------------------------------------------------------


Canelons de bolets amb beixamel de ceps, o bé


Foie gras amb melmelada de castanyes i caqui, codony i torradetes, o bé


Arrós de bolets i calamars

--------------------------------------------------------------------


Llom de cérvol amb salsa de gerds i crema de castanyes, o bé


Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats (o botifarra de perol), o bé


Civet de senglar amb castanyes y trompetes del amor, o bé


Peus de porc a la crema de ceps, o bé


Bacallà a la crema de ceps

----------------------------------------------------------------------


Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé 


Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé


Sorbet de Les Salines (romaní i espígol) amb confit de castanyes, o bé


Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada