dimarts, 28 de novembre del 2017

Obriu bé els ulls! En marxa el Menú Degustació de l'Ànec!

(30 €, iva inclòs)

Foie-gras amb melmelada de castanyes, caqui i codony
Foie gras amb melmelada de castanyes, caqui, codony i torradetes, o bé   
Crema de carbassa i carrota amb foie “poêle” i encenalls de pernil d’aglà, o bé

Amanida d'hivern

Amanida d’hivern 
(pernil d’ànec, castanyes, magrana, daus moniato escalivat, caqui, raïms i vinagreta de codony amb mel)

Raviolis de foie-gras, cremós de poma i oli de trufa, o bé
Canelons d’ànec confitat amb beixamel de foie gras i ceps, o bé
Carpaccio de magret d’ànec, ceps, foie-gras i olivada


Confit de cuixa d’ànec amb patata emmascarada, o bé 
Hamburguesa d’ànec amb ceba confitada i patates fregides, o bé

Ànec a la cassola amb naps Negrets
Ànec a la cassola amb naps Negrets de Capmany, o bé

Magret d'ànec amb poma confitada
Magret d’ànec amb poma confitada i salsa de Ratafia


Bescuit Glacé de moca amb xocolata calenta, o bé

Flam de castanyes amb melmelada de ceps
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé

Mató de Siurana
Mató de Siurana amb mel de muntanya a la taronja, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada