(30 €, iva inclòs)
Foie-gras amb melmelada de castanyes, caqui i codony |
Foie gras amb melmelada de castanyes, caqui, codony i torradetes, o bé
Crema de carbassa i carrota amb foie “poêle” i encenalls de pernil d’aglà, o bé
Amanida d'hivern Amanida d’hivern (pernil d’ànec, castanyes, magrana, daus moniato escalivat, caqui, raïms i vinagreta de codony amb mel) |
Raviolis de foie-gras, cremós de poma i oli de trufa, o bé
Canelons d’ànec confitat amb beixamel de foie gras i ceps, o bé
Carpaccio de magret d’ànec, ceps, foie-gras i olivada
Confit de cuixa d’ànec amb patata emmascarada, o bé
Hamburguesa d’ànec amb ceba confitada i patates fregides, o bé
Ànec a la cassola amb naps Negrets de Capmany, o bé
Ànec a la cassola amb naps Negrets |
Magret d'ànec amb poma confitada |
Magret d’ànec amb poma confitada i salsa de Ratafia
Bescuit Glacé de moca amb xocolata calenta, o bé
Flam de castanyes amb melmelada de ceps |
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé
Mató de Siurana |
Mató de Siurana amb mel de muntanya a la taronja, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada