divendres, 23 de febrer del 2018

Menú Degustació d'Hivern per fer passar la fred!


Xató (Amanida d’escarola amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives negres), o bé


Escudella de galets amb la pilota del caldo, o bé
Amanida de cors de carxofa amb pernil d'aglà



Pèsols afogats amb calamars, o bé


Carxofes del Prat a la brasa (sense feina) amb vinagreta de verdures, o bé  
Faves a la catalana

 

Peus de porc a la crema de ceps, o bé


Confit d’ànec amb patata emmascarada, o bé  
Cua de bou a la cassola amb verdures d’hivern, o bé


Bacallà confitat amb crema de ceps

 

Mató de Siurana amb mel de bosc a la taronja, o bé


Gelat de Les Salines de romaní i espígol, o bé


Fruites vermelles amb crema anglesa i gelat de vainilla, o bé


Taronja natural amb canyella i crema de xocolata, o bé


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada