Xató (Amanida d’escarola amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives negres), o bé
Escudella de galets amb la pilota del caldo, o bé
Amanida de cors de carxofa amb pernil d'aglà
Pèsols afogats amb calamars, o bé
Carxofes del Prat a la brasa (sense feina) amb vinagreta de verdures, o bé
Faves a la catalana
Peus de porc a la crema de ceps, o bé
Confit d’ànec amb patata emmascarada, o bé
Cua de bou a la cassola amb verdures d’hivern, o bé
Bacallà confitat amb crema de ceps
Mató de Siurana amb mel de bosc a la taronja, o bé
Gelat de Les Salines de romaní i espígol, o bé
Fruites vermelles amb crema anglesa i gelat de vainilla, o bé
Taronja natural amb canyella i crema de xocolata, o bé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada