dilluns, 23 d’abril del 2018

La múrgola, l'esponjós bolet de primavera!

(40€, IVA inclòs)


Xató (Amanida d’escarola amb bacallà esqueixat, anxoves, llom de tonyina, salsa romesco i olives negres), o bé


Amanida de faves tendres a la menta amb pernil de gla, o bé


Crema de pèsols amb botifarra negra i oli d’alfàbrega 

-----------------------------------------------------------------------
 

 
Canelons d’ànec confitat amb beixamel de múrgoles, o bé


Múrgoles farcides de foie-gras a la crema, i bé
Arròs de múrgoles, pèsols i lletada de vedella

---------------------------------------------------------------------

 
Peus de porc amb múrgoles, o bé


Magret d’ànec amb salsa de múrgoles, o bé
Entrecot de vedella amb salsa de múrgoles, o bé


Bacallà a la crema amb múrgoles, o bé 


Suprema de corball rostit amb espinacs, alls tendres i múrgules

------------------------------------------------------------------------------------
 


Pecat de xocolata amb sorbet de llimona y crema de taronja, o bé
Gelat de Les Salines de romaní i espígol, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulís de gerds, o bé


Mató de Siurana de llet d’ovella amb mel de bosc a la taronja 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada