dimecres, 23 de maig de 2018

Ja en joc el Menú de Primavera amb cireres!


Gaspatxo de cireres amb oli d'alfàbrega, o bé
Crema de pèsols amb daus de botifarra negra, o bé


Foie-gras amb melmelada de cireres i torradetes

-------------------------------------------------------------------
 


Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa picant de cireres, o bé


Canelons d’ànec confitat amb beixamel de múrgoles, o bé


Parmentier de patata amb pop, oli nou i sal marina

--------------------------------------------------------------------


 
Magret d’ànec amb salsa de cireres i poma confitada, o bé


Suprema de corball rostit amb ceba i cireres caramel•litzades, o bé


Espatlles de conill en escabetx suaude cireres, o bé


Filet de porc Duroc amb chutney de cireres, o bé


Hamburguesa de vedella de l’Albera amb ceba confitada i patates fregides

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Mató de Siurana de llet d’ovella amb mel de cireres, o bé


Sorbet d’albercoc amb cireres confitades al licor de cireres, o bé
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona y crema de cireres, o bé
Milfulles de crema de iogurt amb cireres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada