dimarts, 5 de febrer del 2019

El "t'estimo" més dolç! El nostre Menú de Sant Valentí 2019!

Menú de Sant Valentí  40 €

de primer : un sospir 


Amanida  de  cors  de  carxofa  amb  llesques delicades  de  pernil ibèric  
Foie  mi-cuit  amb  figues  dolces i vermelles


de segon: una carícia


Bunyols  de  bacallà  calentets amb bouquet d’amanida  
Parmentier  de  patata  amb  pop  picantet,  oli  nou  i  sal  marina


Tàrtar de tonyina vermella amb gelat de wasaby i algas wakame amb sèsam


de tercer: un t'estimo


Sorbet de poma verda Golden al Calvados
Sorbet de llimona verda amb fruites vermelles


de quart: un petó


Magret  d'ànec  amb  poma  caramel•litzada  i  salsa  de  ratafia 
Suprema de corball salvatge rostit  al  forn amb  melmelada  de  ceba  i  soja 


Filet  de  vedella  amb  salsa  de  pebre verd picantet 
 

per últim, un plaer prohibit


Cor  calent  de  xocolata  amb  gelat  de  canyella 
Sopa  de  mango  amb  fruita  de  la  passió 


Lioneses  de  chantilly  amb  xocolata  calenta 
Maduixes i fruites vermelles amb crema anglesa i gelat de vainilla de Madagascar
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada