dimecres, 29 de maig del 2019

El vermell de la cirera!



Gaspatxo de cireres amb oli d'alfàbrega, o bé
Crema de pèsols amb daus de botifarra negra, o bé
Foie-gras amb melmada de cireres i torradetes

.....................................


Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa picant de cireres, o bé
Canelons d'ànec confitat amb beixamel de múrgoles, o bé
Parmentier de patata amb pop, oli nou i sal marina

......................................


Magret d'ànec amb salsa de cireres i poma confitada, o bé
Suprema de corball rostit amb ceba i cireres caramel·litzades, o bé
Espatlles de conill en escabetx suau de cireres, o bé
Filet de porc Duroc amb chutney de cireres, o bé
Espatlla de xai rostida al forn

.....................................


Mató de Siurana de llet d'ovella amb mel de cireres, o bé
Sorbet d'albercoc amb cireres confitades al licor de cireres, o bé
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de cireres, o bé
Milfulles de crema de iogurt amb cireres



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada