dimecres, 29 de maig del 2019

Un any més, "Benvinguts a pagès!"

El Restaurant El Trull d'en Francesc torna a participar enguany a la nova edició del "Benvinguts a pagès", que organitza la Fundació Alícia, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el proper cap de setmana dels dies 1 i 2 de juny. El Trull és un dels tres restaurants de l'Alt Empordà que oferirà una proposta gastronòmica específica per als seus visitants, amb un menú d'alló més complet que, com sempre, concentrarà alguns dels productes de proximitat del territori.



RESTAURANT EL TRULL D'EN FRANCESC

Adreça

Placeta de l'oli, 1
17723 Boadella d'Empordà

Menú_BaP 2019_Rest. El Trull d'en Francesc          

Alguns dels productors locals amb els que treballem

  • Mas Marcè. Recuits, Formatges, Xai de la raça Ripolles i altres productes làctics.
    Siurana, Alt Empordà
  • Claudi Viarnes. Verdures
    Vilabertran, Alt Empordà
  • Ferran Gou. Figues, cireres i albercocs
    Terrades, Alt Empordà

Dies d'obertura

  • Divendres 31 de maig
  • Dissabte 1 de juny
  • Diumenge 2 de juny

Contacte

Telèfon: 972569027


El vermell de la cirera!



Gaspatxo de cireres amb oli d'alfàbrega, o bé
Crema de pèsols amb daus de botifarra negra, o bé
Foie-gras amb melmada de cireres i torradetes

.....................................


Tàrtar de tonyina vermella amb maionesa picant de cireres, o bé
Canelons d'ànec confitat amb beixamel de múrgoles, o bé
Parmentier de patata amb pop, oli nou i sal marina

......................................


Magret d'ànec amb salsa de cireres i poma confitada, o bé
Suprema de corball rostit amb ceba i cireres caramel·litzades, o bé
Espatlles de conill en escabetx suau de cireres, o bé
Filet de porc Duroc amb chutney de cireres, o bé
Espatlla de xai rostida al forn

.....................................


Mató de Siurana de llet d'ovella amb mel de cireres, o bé
Sorbet d'albercoc amb cireres confitades al licor de cireres, o bé
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de cireres, o bé
Milfulles de crema de iogurt amb cireres