El restaurant dels detalls, a Boadella d'Empordà. Deixa't seduir per la nostra cuina, de la terra i innovadora.
dilluns, 12 de maig del 2014
Recepta: Bacallà amb cigrons i botifarra negra
Un altre regal per als nostres amics! Us atreveiu a cuinar un plat de Bacallà amb cigrons i botifarra negra? Us ajudem!
Bacallà amb cigrons i botifarra negra.
Ingredients per a 4 persones:
600g - Bacallà remullat
400g - Cigrons bullits
1 - Ceba trinxada
4 – Tomàquets
12 talls de botifarra negra.
1 Pebrot vermell escalivat
3 grans - All
Pebre vermell
Farina
Julivert
Oli
Sal
Brou de bullir cigrons
Preparació:
Enfarineu el bacallà, fregiu-lo i reserveu-lo. Fregiu també amb el mateix oli 12 talls d'un dit de gruix de botifarra negra. Feu un sofregit amb la ceba, afegiu-hi el cigrons amb una mica de brou, poseu-hi el bacallà i deixeu-ho que cogui a foc lent una estona. Al final afegiu la botifarra negra i el pebrot escalibat perquè no es desfaci. A l’últim moment escampeu-hi per sobre julivert picat.
Bon profit!!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada