divendres, 10 d’octubre de 2014

Hem renovat el Menú del Bolet!

 Gràcies a la gran acceptació rebuda del nostre Menú Degustació del Bolet, ens hem decidit des de fa uns dies a fer alguna modificació en els plats que en formen part. Amb plena il·lusió que encara us llepeu més els dits, hem afegit una crema de carbassa amb rossinyols de pi, uns canelons de bolets amb beixamel de ceps, un pollastre de pàges a la cassola amb rossinyols i un civet de senglar, també amb rossinyols. Tot esperant que us agradi... bon profit i moltes gràcies per seguir confiant en nosaltres! Per cert, ben aviat podreu veure en imatges aquests nous plats!

Merci à la grande réussite de la réception d'un menu dégustation de champignons, nous avons décidé depuis quelques jours de faire des changements dans les plaques qui se forment. Avec plein d'enthousiasme encore plus que vous lécher les doigts, nous avons ajouté une crème de potiron avec des champignons de pin, un cannelloni aux champignons avec sauce à la crème de champignons, un ragoût de poulet aux champignons et civet de sanglier, aussi rossignols. En attente de vous aimez ... bon appétit et je vous remercie de votre confiance en nous! Par ailleurs, vous verrez bientôt ces images dans de nouveaux plats!

Menú degustació “MENJA’T EL BOLET" / 
Menú degustación de las setas 30 € IVA inclós/incluido


Amanida tébia de bolets (ceps, rossinyols i camagrocs)
Ensalada tibia de setas (hongos y rebozuelos)

Crema de carbassa amb camagrocs (rossinyols de pi)
Crema de calabaza con rebozuelos de pino

--------------------

Arrós de bolets i calamars
Arroz de ceps y calamares
o
Canelons de bolets amb beixamel de ceps
Canelones de setas con bechamel de ceps
o
Pasta fresca (parpadelle) amb trompetes i botifarra negra
Pasta fresca (parpadelle) con trompetas y butifarra negra

--------------------

Pollastre de pàges a la cassola amb rossinyols
Pollo de payés a la cazuela con rebozuelos
o
Peus de porc a la crema de ceps
Pies de cerdo a la crema de ceps
o
Botifarra a la brasa amb rovellons saltejats (o de perol)
Butifarra a la brasa con rovellones salteados (o de perol)
o
Civet de senglar amb rossinyols
Civet de jabalí con salsa de trompetas
o
Bacallà a la crema de ceps amb rovellons
Bacalao a la crema de hongos y rebozuelos

--------------------

Flam de castanyes amb melmelada de ceps
Flan de castañas con mermelada de hongos
o
Sorbet de Les Salines (romaní i espígol amb rossinyols confitats)
Sorbete de tomillo y lavanda con rebozuelos confitados
o
Recuit de Siurana amb mel de taronja i trompetes
Cuajada de leche de oveja con miel de naranja y trompetas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada