dijous, 2 d’octubre del 2014

Recepta: Bacallà a la crema de ceps!


RECEPTA!

I com que no hi ha color... i la majoria ha decidit... Aquí teniu la recepta del Bacallà a la crema de ceps!!

Bacallà amb crema de ceps.

Ingredients:

4 lloms de bacallà dessalat 250-300 g
1 manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida)
4 grans d'all
ceps laminats
oli d’oliva

Per a la salsa de ceps:

1 ceba
1 porro
1/4 de kg de ceps
100 g de mantega
1/4 de l de crema de llet
sal i pebre

Elaboració:

Per fer la salsa de ceps, feu sofregir la ceba i el porro tallats en una paella amb mantega. Quan estiguin una mica rossos, afegiu-hi la sal, el pebre i la crema de llet. Després, tritureu-ho.

Saltegeu els ceps ja ben nets i laminats amb una paella solament fins que agafin una mica de color i afegiu a la salsa. A continuació, poseu el bacallà a la cassola, afegiu-hi els grans de pebre, els alls, el manat d'herbes i cobriu-ho amb oli d'oliva. Deixeu-ho confitar a foc suau durant 40 minuts.

Posar en el plat el bacallà i per sobre la salsa de ceps, si no teu prou temperatura feu-li un cop de forn tot junt.

Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada