dilluns, 27 d’octubre del 2014

Recepta: Canelons de bolets amb salsa de ceps!


Seguim immersos de ple en la temporada de bolets! Aquí us deixem una altra de les nostres suculents receptes! Que vagi de gust!

Canelons de bolets amb beixamel de ceps

Ingredients (per a 4 persones):

-16 plaques de canalons
-400 gr de bolets de temporada (rovelló, ceps, rossinyols, camagrocs, trompetes, etc.)
-1 ceba
-1 porro
-50 gr de farina
-50 gr de mantega
-750 cc de llet
-150 gr de ceps frescos
-50 gr de formatge El Set de Siurana

Preparació:

Preparem les plaques de canalons com fem habitualment i les reservem. Els bolets els tallem a talls petits, els saltegem en una paella i els guardem. En una cassola ofeguem la ceba i el porro. Quan sigui ben ros hi afegim la farina i fem que rossegi una mica i tot seguit els bolets i la llet, anant remenant fins que quedi ben una mica lligat. Deixem refredar per poder omplir els canelons.
Per a la beixamel saltegem els ceps amb una mica d'oli, afegim una mica de llet, deixem que bulli un parell de minuts i ho passem pel "túrmix". Fem la beixamel normal amb la mantega, la farina i la llet amb els ceps, rectifiquem de sal i pebre i la aboquem a sobre els canalons. Finalment, una mica de formatge El Set de Siurana ben ratllat i una mica gratinat o al seu lloc algun formatge per gratinar.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada