dilluns, 20 d’octubre del 2014

Recepta: Pollastre de pagès amb bolets!



Heu tingut temps aquest cap de setmana per preparar alguna de les receptes que us proposem? Si la resposta és afirmativa, esperem que us hagi quedat un plat deliciós! I si no heu pogut... se us acumula feina! Avui, que tenim tancat -demà també, com ja és habitual- us regalem la recepta del Pollastre de pagès amb bolets!

Avez-vous eu le temps ce week-end à préparer quelques-unes des recettes que nous proposons? Si la réponse est oui, nous espérons que vous avez été un plat délicieux! Et si vous ne pouviez pas ... vous accumulé travail! Aujourd'hui, demain, nous avons également fermé, comme c'est généralement pour vous donner la recette de poulet aux champignons!

Ingredients:

-1 pollastre de pagès gros
-1 kg de rossinyols frescos.
-2 cebes de figueres
-2 tomàquets ben madurs
-1 got de vi ranci
-brou de pollastre
-llorer, farigola i romaní

* Per a la picada:

-3 alls
-2 branques de julivert
-12 avellanes
-12 ametlles
-12 pinyons
-Una llesca de pa petita fregida

ELABORACIÓ

Trossegeu el pollastre a vuitens. En una cassola grossa poseu un raig d'oli d'oliva i fregiu el pollastre prèviament salpebrat. Un cop fregit el pollastre retireu-lo. A la mateixa cassola feu un sofregit molt concentrat amb la ceba picada i el tomàquet ratllat. Un cop fet el sofregit torneu a posar el pollastre a la cassola i afegiu les herbes aromàtiques i el vi ranci. Quan s'hagi evaporat el vi afegiu una mica del brou de pollastre i deixeu que vagi coent a poc a poc. Aneu afegint cullerots de brou a mesura que ho necessiti. El pollastre haurà de coure una hora i mitja, aproximadament. En una paella amb una mica d'oli sofregiu els bolets lleugerament i salpebreu-los. Reserveu. Quan quedin uns 15 minuts per acabar la cocció, prepareu la picada al morter amb tots els ingredients i deixateu-la amb una mica de brou. Afegiu-la a la cassola i al cap de 5 minuts afegiu els bolets. Perquè us feu una idea el temps total d'elaboració pot ser de 2 a 3 hores depèn de l’animal.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada