El restaurant dels detalls, a Boadella d'Empordà. Deixa't seduir per la nostra cuina, de la terra i innovadora.
dilluns, 20 d’octubre del 2014
Recepta: Civet de senglar amb trompetes!
Som així de generosos!!! Aquí teniu la recepta del Civet de senglar amb trompetes!
Ingredients:
-1 kg de porc senglar tallat a trossos (nosaltres ho prepararem amb espatlles)
-2 Cebes tallades a trossos grans
-½ kg de trompetes
-2 Pastanagues tallades a rodanxes
-1 branca d'api tallat a trossos
-2 Porros tallats a rodanxes grans
-Unes fullesde llorer
-1 cabeça d’alls
-Julivert
-Vi negre de l’Empordà
-Sal
-Pebre
-Unes branques de farigola i romaní
-Oli d’oliva
-Caldo de verdures o aigua
Preparació:
Poseu el porc senglar a marinar durant 24 hores amb el vi negre, les verdures i les herbes tallat a trossos no massa petits. Retireu la carn i escorreu-la bé, recuperant el suc del vi , les verdures i les herbes. Salpebreu-la, enfarineu lleugerament el senglar i fregiu-la en una paella amb oli. Poseu-la en una cassola de fons gruixut. Escorreu les verdures i salteu-les en el mateix oli de la carn. Afegiu-les a la cassola de la carn conjuntament amb el suc de la marinada. Deixeu-ho bullir a foc suau amb la cassola tapada fins que la carn s'entendreixi. Afegiu-hi aigua o brou de carn calent si cal.
Saltegeu en una paella les trompetes una miqueta, ja acabaran de coura amb el senglar, i cap al final de la cocció afegiu-hi les i deixeu-ho acabar de coure tot junt.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada