MÚRGOLES FARCIDES DE FOIE-GRAS A LA CREMA.
Ingredients per a quatre persones
• 32 peces Múrgoles fresques mitjanes.
• 150 gr. Fetge d’ànec fresc
• 2 Cebes tendres.
• 1 got de crema de llet
• Oli, sal, pebre, nou moscada.
• 150 gr. Fetge d’ànec fresc
• 2 Cebes tendres.
• 1 got de crema de llet
• Oli, sal, pebre, nou moscada.
Elaboració:
Tallem la part terrosa de les múrgoles i les rentem bé per eliminar tota la sorra.
Traiem bé tots els nervis i venes del fetge, ho tallem a bocins petits, i ho amanim amb sal, pebre, nou moscada, i un raig d'oli d’oliva. Ho piquem el màxim de fi possible amb un robot picador. Ha de quedar una pasta ben llisa. Ho posem en una mànega amb un broquet ben fi, i ho deixem a temperatura ambient, i farcim les múrgoles.
Piquem les cebes tendres molt fines, i les coguem suaument amb oli d'oliva, que quedin transparents, no rosses, afegim les múrgoles ja farcides, la crema de llet i ho fem coure tot plegat uns deu minuts. Comprovem el punt de sal i ja es pot servir.
Es un dels plats estrella d’aquestes dates.
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada