dijous, 3 de desembre del 2015

Menús nadalencs per a grups!



MENÚ DE MUNTANYA (30€, iva inclòs)
(Només vàlid per als dimecres, dijous i divendres, dinar i sopar, i dissabte vespre/nit)

Entrants per picar:
Olives, xips, croquetes casolanes, torrada amb anxova, torrada amb jagubo,
Cargols a la llauna, pop a la gallega, caneló del rostit ben gratinat,
Patata parciada de brandada de bacallà, arròs de ceps i calamars.

Segons plats a escollir a l'arribada:
Peus de por a la brassa ben rossos
Paillo de peus de porc amb sípies
Costelles de xai a la brasa
Cuixa de xai a la brasa amb romaní
Cuixa d'ànec rostida al forn
Magret d'ànec a la brasa amb salsa de ratafia i poma confitada
Botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet saltejades
Galtes de vedella a la cassola amb ceps
Bistec amb all i julivert, amb sala de Roquefort o amb salsa de ceps
Entrecot de vedella a la brasa, amb sala de Roquefort o amb sala de ceps
Galtes de porc rostides al forn
Bacallà a la catalana amb patates i al forn
Bacallà a la crema de ceps confitats
Llobarro a la brasa o rostit al forn

Postres a escollir a l'arribada:
Milfulles de crema de iogurt amb fruites del bosc i fons de crema anglesa
Bescuit glacé amb xococala calentona
Tarta gelat al whisky
Maduixes amb crema anglesa i gelat de vainilla
"Tatin" de poma tèbia amb gelat de canyella
Sorbet de llimona verda natural
Maduixes amb nata
Lioneses de nata amb xocolata negra desfeta
Pinya natural (Del Monte, Costa Rica)
Flam de castanyes amb melmelada de ceps

Vi Floresta rosat i negre, cava Pere Ventura Brut Reserva, aigües, pa i cafès.


Bacallà a la crema de ceps
Bacallà a la crema de ceps

Croquetes casolanes
Croquetes casolanes


MENÚ "MAR I MUNTANYA" (32,5€ iva inclòs)
(només vàlid per als dimecres, dijous i divendres, dinar i sopar, i dissabte vespre/nit)

Entrants per picar:
Olives, xips, musclos amb picadilli o al vapor, llagostincs escaldats, croquetes casolanes
Torrada amb anxova, torrada amb jabugo, cargols a la llauna, pop a la gallega
Calamars a la romana, gambes a la planxa

Segons a escollir a l'arribada:
Peus de porc a la brasa ben rossos
Patillo de peus de porc amb sípies
Costelles de xai a la brasa
Cuixa de xai a la brasa amb romaní
Cuixa d'aènc rostida al forn
Magret d'ànec a la brasa o amb salsa de ratafia i poma confitada
Botifarra a la brasa amb mongetes de ganxet saltejades
Galtes de vedella a la cassola amb ceps
Bistec amb all i julivert, amb salsa Roquefort o amb salsa de ceps
Entrecot de vedella a la brasa, amb salsa Roquefort o amb salsa de ceps
Galtes de porc rostides al forn
Bacallà a la catalana amb patates i al forn
Bacallà a la crema de ceps confitats
Llobarro a la brasa o rostit al forn

Postres a escollir a l'arribada:
Milfulles de crema de iogrut amb fruites del bosc i fons de crema anglesa
Bescuit glacé amb xocolata calentona
Tarta gelada al whisky
Maduiexes amb crema anglesa i gelat de vainilla
"Tatin" de poma tèbia amb gelat de canyella
Sorbet de llimona verd natural
Maduixes amb nata
Lioneses de nata amb xocolata negra desfeta
Pinya natural (Del Monte, Costa Rica)
Flam de castanyes amb melmeada de ceps

Vi Floreta rosat i negre, cava Pere Ventura Brut Reserva, aigües, pa i cafès


Cuixa de xai
Cuixa de xai

Flam de castanyesF
lam de castanyes


MENÚ DE PEIX (35€ iva inclòs)
(Només vàlid per als dimecres, dijous i divendres, dinar i sopar, i dissabte vespre/nit)

Entrenta per picar:
Olives, xips, musclos amb picadilli o al vapor, llagostins escaldats, croquetes de bacallà
Cargols a la llauna, llucet fregit, calamarsets arrebossats, xirlas a la llimona
Cloïsses a la marinera, calamars a la romana, gambes a la planxa

Segons a escollir a l'arribada:
Peus de porc a la brasa ben rossos
Platillo de peus de porc amb sípies
Costelles de xai a la brasa
Cuixa de xai a la brasa amb romaní
Cuixa d'ànec rostida al forn
Magret d'ànec a la brasa amb sala de ratafia i poma confitada
Botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet saltejades
Galtes de vedella a la cassola amb ceps
Bistec amb all i julivert, salsa Roquefort o amb salsa de ceps
Entrecot de vedella a la brasa, amb salsa Roquefort o amb salsa de ceps
Galtes de porc rostides al forn
Bacallà a la catalana amb patates i al forn
Bacallà a la crema de ceps confitats
Llobarro a la brasa o rostit al forn

Postres a escollir a l'arribada:
Milfulles de crema de iogurt amb fruits del bosc i fons de crema anglesa
Bescuit glacè amb xocolata calentona
Tarta gelada al whisky
Maduixes amb crema anglesa i gelat de vainilla
"Tatin" de poma tèbia amb gelat de canyella
Sorbet de llimona verda natural
Maduixes amb nata
Lioneses de nata amb xocolata negra desfeta
Pinya natural (Del Monte, Costa Rica)
Flam de castanyes amb melmelada de ceps

Vi Floresta negre i rosat, cava Pere Ventura Brut Reserva, aigües, pa i cafès.


"Tatin" de poma
"Tatin" de poma

Llobarro al forn
Llobarro al forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada