dijous, 21 d’abril de 2016

Per Sant Jordi, àpat romàntic al Trull!

MENÚ DE SANT JORDI (30€)

Només el 23/4/2016

De primer: un sospir

Còctel de Sant Jordi, o bé
Gintònic amb maduixes vermelles

De segon: una carícia

Crema de pèsols

Crema de pèsols amb llagostins
Foie mi-cuit amb figues dolces i vermelles

Croquetes del rostit

Croquetes del rostit fetes amb afecte

De tercer: un t'estimo

Bunyols de bacallà calentets amb bouquet d'amanida, o bé
Parmentier de patata amb poc picantet, oli nou i sal marina, o bé


Múrgoles farcides de foie gras a la crema

De quart: un petó

Magret d'ànec amb poma caramel·litzada i salsa de ratafia, o bé
Filet de vedella amb salsa de pernil d'aglà, o bé

Tonyina fresca amb melmelada de ceba i soja
Tonyina fresca amb melmelada de ceba i soja

Per últim: un plaer prohibit

Cor calent de xocolata amb gelat de canyella, o bé
Sopa de mango amb fruita de la passió, o bé
Lioneses de chantilly amb xocolata calenta, o bé

Pecat de xocolata

Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de taronja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada