MENÚ DE SANT JORDI (30€)
Només el 23/4/2016
De primer: un sospir
De primer: un sospir
Gintònic amb maduixes vermelles
De segon: una carícia
Crema de pèsols |
Crema de pèsols amb llagostins
Foie mi-cuit amb figues dolces i vermelles
Croquetes del rostit |
Croquetes del rostit fetes amb afecte
De tercer: un t'estimo
Parmentier de patata amb poc picantet, oli nou i sal marina, o bé
Múrgoles farcides de foie gras a la crema
De quart: un petó
Magret d'ànec amb poma caramel·litzada i salsa de ratafia, o bé
Filet de vedella amb salsa de pernil d'aglà, o bé
Tonyina fresca amb melmelada de ceba i soja
Per últim: un plaer prohibit
Cor calent de xocolata amb gelat de canyella, o bé
Sopa de mango amb fruita de la passió, o bé
Lioneses de chantilly amb xocolata calenta, o bé
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de taronja
Filet de vedella amb salsa de pernil d'aglà, o bé
Tonyina fresca amb melmelada de ceba i soja |
Per últim: un plaer prohibit
Cor calent de xocolata amb gelat de canyella, o bé
Sopa de mango amb fruita de la passió, o bé
Lioneses de chantilly amb xocolata calenta, o bé
Pecat de xocolata |
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de taronja
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada