dilluns, 18 d’abril del 2016

Concurs #INSTARECEPTES! Participa-hi amb nosaltres!


El Trull és un dels restaurants que col·labora en aquest concurs del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona! Llegeix-ne les bases i participa!

http://fitxers.costabrava.org/instagram/Bases_InstaReceptes.pdf

BASES DEL CONCURS – #InstaReceptes

Usuaris Participants

Pot prendre part en aquest concurs qualsevol usuari que publiqui fotografies originals i creatives de plats propis amb la recepta redactada a Instagram entre el 18 d’abril i el 5 de juny, amb les etiquetes #InstaReceptes #InCostaBrava #InPyrenees #SomGastronomia coincidint amb la celebració de l’Any de l’Enogastronomia i que alhora contribuirà a difondre plats i receptes elaborats a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Definició de les fotografies guanyadores

Un cop finalitzat el concurs, el dilluns 13 de juny el jurat escollirà les fotografies finalistes, de les quals es demanarà a l’usuari l’arxiu original que podran enviar fins el dimecres 15 de juny a les 12 h. El dilluns 20 de juny a les 14 h es comunicaran els guanyadors del concurs a les diferents xarxes socials i aquests en el termini d’1 mes hauran de contactar amb els establiments que han ofert el premi obtingut, en cas contrari, el premi es declararà desert.

Premis del concurs

Cada Instagramer guanyador serà convidat a un dels restaurants participants i podrà veure com es cuina la recepta que el restaurant ha presentat, fent fotografies que després s’inclouran al llibre. A més a més el guanyador podrà gaudir del sopar al restaurant. - Com a resultat de l’acció s’editarà un llibre que contemplarà 12 receptes proposades pels restaurants participants, acompanyada de la fotografia del plat feta per un Instagramer.

Restaurants participants:

Ca l’Arpa de Banyoles @calarpa
Es Portal de Torroella de Montgrí @esportalrestaurant
Restaurant Les Cols de Olot @lescols_finapuigdevall
Restaurant La Calèndula de Regencós @lacalendula ; @iolandabustos
Restaurant Vicus de Pals @vicusrestaurant
Restaurant Sala Gran de Llofriu @lasalagran; @isaacsabria
Restaurant la plaça de Madremanyà @Restlaplaca
Can Pericus de Banyoles @canpericus 
Àgora Restaurant de Santa Coloma de Farners @restaurant_agora
Restaurant El Trull d'en Francesc de Boadella de l’Empordà @trullfrancesc
Restaurant Els Pescadors Llançà de Llançà @elspescadorsllanca
La FornaL dels FerrerS Restaurant Hotel de Terrades @fornalferrers

Jurat i veredicte

El jurat designat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona es reunirà i escollirà les fotografies finalistes del concurs d’Instagram #InstaReceptes #InCostaBrava #InPyrenees #SomGastronomia el dilluns 13 de juny a les 14h. Es comunicaran les fotografies guanyadores el dilluns 20 de juny a les 14h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada