dijous, 26 de maig de 2016

Un Menú ben dolç: El de Primavera amb cireres!

Ja el tenim aquí! Us presentem el Menú de Primavera amb cireres! També forma part de les iniciatives de ‪#‎benvingutsapagès‬ i ‪#‎SomGastronomia‬ a les quals el Trull s'ha afegit! Esperem que us agradi! Tingueu-ho present: elaborat amb productes de proximitat!


MENÚ DE PRIMAVERA AMB CIRERES - 30€ iva inclòs

Entrants

Gaspatxo de cireres amb oli d'alfàbrega, o bé
(Verdures d'en Claudi Viarnés de Vilabertran, cireres de la família Gou de Terrades i alfàbrega de Can Garus de Llers)

Crema de carbassó amb cruixents de porro i pernil duroc, o bé
(Carbassó i porros d'en Claudi Viarnés de Vilabertran)

Amanida de ceps i rossinyols

Amanida de ceps i rossinyols amb escabetx suau de cítrics, o bé
(Ceps i rossinyols de la zona de Maçanet de Cabrenys i Costoja,  cireres de la família Gou de Terrades i maduixes del Maresme)

Primers plats

Foie-gras amb melmelada de cireres i torradetes

Foie-gras amb melmelada de cireres i torradetes, o bé
(Fetges d'ànec d'en Josep Cornellà de la Cellera de Ter, cireres de la família Gou de Terrades i pa del Petit Forn de Pa de Terrades)

Pop a la brasa sobre cremós de patata i oli nou

Pop a la brasa sobre cremós de patata i oli nou, o bé
(Pop dels Pescadors de Roses, patata d'en Claudi Viarnés de Vilabertran i oli del Trull Ylla de Cabanes)

Canelons d'ànec confitat amb beixamel de ceps

Canelons d'ànec confitat amb beixamel de ceps
(Ànec d'en Josep Cornellà de la Cellera de Ter i llet de la Granja Sués de Vilanova de la Muga)

Segons plats

Magret d'ànec amb salsa de cireres i poma confitada, o bé
(Magret d'ànec de l'Ànec 5 aglans, cireres de la família Gou de Terrades i pomes Golden de Sant Pere Pescador)

Magret d'ànec amb salsa de cireres
Tataki de tonyina fresca amb confitura de cireres, o bé
(Tonyina de Balfegó amb cireres de la família Gou de Terrades)


Tataki de tonyina fresca amb confitura de cireres

Ast de xai de llet de Siurana al romaní amb patates rostides, o bé
(Cuixes de xai de llet ecològiques de la raça Ripollesa de la Granja Mas Mercè de Siurana i patates d'en Claudi Viarnés de Vilabertran)

Hamburguesa amb ceba confitada
Hamburguesa de vedella de l'Albera amb ceba confitada
(Vedella de l'Albera ecològica Baussitges d'Espolla i cebes d'en Pere Rodó de Fortià)

Postres

Sorbet d'albercoc amb cireres confitades i licor de cireres

Sorbet d'albercoc amb cireres confitades al licor de cireres, o bé
(Albercocs i cireres de la família Gou de Terrades)

Milfulles de crema de iogurt amb cireres, o bé
(Iogurt de la Granja Sués de Vilanova de la Muga i cireres de la família Gou de Terrades)

Recuit de llet d'ovella de Siurana amb mel de cireres

Recuit de llet d'ovella de Siurana amb mel de cireres, o bé
(Recuit de llet d'ovelles ripolleses ecològiques de la Granja Mas Mercè de Siurana i mel d'en Jordi Planelles de Maçanet de Cabrenys)

Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de cireres
(Xocolata de Xocovic de Vic i cireres de la família Gou de Terrades)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada