dilluns, 13 de març del 2017

Hem actualitzat el Menú Gourmet! Bon profit!


Primers plats

Foie-gras d'ànec en terrina amb torrades
Foie-gras d'ànec en terrina amb torrades de pa de pagès, o bé

Foie-gras al cabernet amb poma confitada
Foie-gras "pôele" al cabernet amb poma confitada (2 talls), o bé

Carpaccio de gambes fresques

Carpaccio de gambes fresques de Roses amb oli d'olives arbequines, o bé
Pernil ibèric del bo i torrades amb pa de pagès amb tomàquet, o bé
Croquetes de ceps amb petita amanida, o bé

Pèsols estofats amb calamars
Pèsols estofats amb calamars, o bé

Pop a la gallega
Pop a la gallega

Segons plats

Costelles de cabrit de llet arrebossades

Costelles de cabrit de llet a la brasa, o arrebossades, o bé
Cabrit de llet, cuixa o espatlla, a la brasa o rostit, o bé
Filet de vedella a la brasa, al Roquefort o amb salsa de ceps, o bé

Garrí rostit tradicional
Garrí rostit tradicional, o bé
Foie-gras "pôele" al cabernet amb poma confitada (3 talls), o bé
Rap a la graella o rostit al forn, o bé
Llamàntol de 1/2 kg rostit al forn (+5€)

Postres
Sorbet d'albercoc
Sorbet d'albercoc, o bé

Sorbet de llimona verda amb Vodka
Sorbet de llimona verda amb Vodka, o bé

Sorbet de poma verda al Calvados
Sorbet de poma verda al Calvados, o bé

Assortit de formatges artesans del país
Assortit de formatges artesans del país, o bé
Degustació sorpresa de postres d'en Joan pastisser, o bé

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla

"Coulant" de xocolata calenta amb gelat de vainilla, o bé
Milfulles de crema de iogurt, fruites del bosc i coulis de gerds, o bé

Tatin de poma tèbia amb gelat de canyella
"Tatin" de poma tèbia amb gelat de canyella, o bé

Crepes Suzzete amb gelat de vainilla
Crepes Suzzete amb gelat de vainilla i xocolata desfeta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada