Primers plats
Foie-gras d'ànec en terrina amb torrades |
Foie-gras d'ànec en terrina amb torrades de pa de pagès, o bé
Foie-gras al cabernet amb poma confitada |
Foie-gras "pôele" al cabernet amb poma confitada (2 talls), o bé
Carpaccio de gambes fresques |
Carpaccio de gambes fresques de Roses amb oli d'olives arbequines, o bé
Pernil ibèric del bo i torrades amb pa de pagès amb tomàquet, o bé
Croquetes de ceps amb petita amanida, o bé
Pèsols estofats amb calamars |
Pèsols estofats amb calamars, o bé
Pop a la gallega |
Pop a la gallega
Segons plats
Costelles de cabrit de llet arrebossades |
Costelles de cabrit de llet a la brasa, o arrebossades, o bé
Cabrit de llet, cuixa o espatlla, a la brasa o rostit, o bé
Filet de vedella a la brasa, al Roquefort o amb salsa de ceps, o bé
Garrí rostit tradicional |
Garrí rostit tradicional, o bé
Foie-gras "pôele" al cabernet amb poma confitada (3 talls), o bé
Rap a la graella o rostit al forn, o bé
Llamàntol de 1/2 kg rostit al forn (+5€)
Postres
Sorbet d'albercoc |
Sorbet d'albercoc, o bé
Sorbet de llimona verda amb Vodka |
Sorbet de llimona verda amb Vodka, o bé
Sorbet de poma verda al Calvados |
Sorbet de poma verda al Calvados, o bé
Assortit de formatges artesans del país |
Assortit de formatges artesans del país, o bé
Degustació sorpresa de postres d'en Joan pastisser, o bé
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla |
"Coulant" de xocolata calenta amb gelat de vainilla, o bé
Milfulles de crema de iogurt, fruites del bosc i coulis de gerds, o bé
Tatin de poma tèbia amb gelat de canyella |
"Tatin" de poma tèbia amb gelat de canyella, o bé
Crepes Suzzete amb gelat de vainilla |
Crepes Suzzete amb gelat de vainilla i xocolata desfeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada