Primers plats
Cargols a la llauna amb tres sales (vinagreta, allioli i sofregit de tomàquet), o bé
Canelons d'ànec confitat amb beixamel de ceps, o bé
Croquetes de pernil d'aglà amb petita amanida, o bé
Carpaccio de peus de porc tebi amb foie i vinagreta d'olives, o bé
Amanida de formatge de cabra gratinat, codony, pernil d'ànec i vinagreta d'olives
Anxoves d'El Xillu de l'Escala amb torrades amb tomata
Segons plats
Entrecot de vedella a la brasa, al Roquefort, o amb salsa de ceps, o bé
Magret d'ànec amb poma confitada i salsa de ratafia, o a la brasa, o bé
Espatlla de xai rostida al romaní, o bé
Costelles de xai a la brasa, o bé
Peus de porc gratinats amb salsa de ceps, o bé
Cuixa de xai a la brasa amb romaní, o bé
Llobarro a la graella o rostit al forn, o bé
Bacallà a la crema de ceps confitats.
Postres
Milfulles de crema de iogurt, fruites del bosc i coulis de gerds, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulis de gerds, o bé
Gelat de coco fresc amb trossets de pinya natural confitada, o bé
Sorbet de poma verda al Calvados, o bé
Cafè irlandès (cafè, whisky irlandès cremat i nata natural batuda), o bé
Pastís gelat de whisky casolà, o bé
Bescuit gelat amb xocolata calentona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada