divendres, 3 de març de 2017

Ja coneixes el nou Menú Trull?

Hem actualitzat el #MenuTrull! Doneu-hi un cop d'ull!


Primers plats

Cargols a la llauna amb tres sales (vinagreta, allioli i sofregit de tomàquet), o bé


Canelons d'ànec confitat amb beixamel de ceps, o bé


Croquetes de pernil d'aglà amb petita amanida, o bé
Carpaccio de peus de porc tebi amb foie i vinagreta d'olives, o bé
Amanida de formatge de cabra gratinat, codony, pernil d'ànec i vinagreta d'olives
Anxoves d'El Xillu de l'Escala amb torrades amb tomata

Segons plats
Entrecot de vedella a la brasa, al Roquefort, o amb salsa de ceps, o bé


Magret d'ànec amb poma confitada i salsa de ratafia, o a la brasa, o bé
Espatlla de xai rostida al romaní, o bé
Costelles de xai a la brasa, o bé


Peus de porc gratinats amb salsa de ceps, o bé
Cuixa de xai a la brasa amb romaní, o bé


Llobarro a la graella o rostit al forn, o bé


Bacallà a la crema de ceps confitats.

Postres
Milfulles de crema de iogurt, fruites del bosc i coulis de gerds, o bé


Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè, o bé
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulis de gerds, o bé


Gelat de coco fresc amb trossets de pinya natural confitada, o bé


Sorbet de poma verda al Calvados, o bé
Cafè irlandès (cafè, whisky irlandès cremat i nata natural batuda), o bé
Pastís gelat de whisky casolà, o bé
Bescuit gelat amb xocolata calentona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada