Aquests són els entrants que integren la nostra carta d'estiu 2018!
Entrants
Gaspatxo de xíndria, brots verds i gotes de cabernet
Meló amb pernil d’aglà, vinagreta de mel i pinyons
Escalivada de verdures
Tomata d’estiu amb ventresca de tonyina, ceba, sal gruixuda i oli nou
Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel
Amanida de patata a l’ànet amb verat fumat
Amanida de peus de porc cruixents amb pinyons i vinagreta
Amanida de formatge de cabra gratinat, codony, pernil d’ànec, fruits secs i
vinagreta d’olives
Foie-gras d'ànec (Josep Cornellà de la Cellera de Ter)
...en terrina, codony, coulis de gerds i torrades de pa de pagès
...“poêle” al cabernet amb poma confitada (2 talls)
Cargols de Lluena (de Camallera)
...a la llauna amb tres salses. ( vinagreta, allioli i sofregit de tomata)
Carpaccios
...de gambes fresques de Roses amb oli nou d’olives arbequines i sal gruixuda
...de peus de porc tebi amb foie i vinagreta d’olives
...de bou Angus amb parmesà i vinagreta de cabernet
Pop
...a a gallega
Canelons
....d'ànec confitat amb beixamel de ceps (Josep Cornellà de La Cellera de Ter)
...de la casa ben gratinats
Croquetes
...de carn rostida amb petita amanida
...de pernil d'aglà i amanida
...de ceps i petita amanida
Pernil
...ibèric amb torrades de pa de pagès amb tomàquet
Anxoves (El Xillu de l'Escala)
...de la casa amb torrades de pa de pagès amb tomàquet
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada