dilluns, 2 de juliol de 2018

Ja us sabeu de memòria els entrants de la nostra carta d'estiu?

Aquests són els entrants que integren la nostra carta d'estiu 2018!



Entrants
Gaspatxo de xíndria, brots verds i gotes de cabernet
Meló amb pernil d’aglà, vinagreta de mel i pinyons
Escalivada de verdures
Tomata d’estiu amb ventresca de tonyina, ceba, sal gruixuda i oli nou
Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel
Amanida de patata a l’ànet amb verat fumat
Amanida de peus de porc cruixents amb pinyons i vinagreta
Amanida de formatge de cabra gratinat, codony, pernil d’ànec, fruits secs i vinagreta d’olives 

Foie-gras d'ànec (Josep Cornellà de la Cellera de Ter)
...en terrina, codony, coulis de gerds i torrades de pa de pagès
...“poêle” al cabernet amb poma confitada (2 talls)

Cargols de Lluena (de Camallera)
...a la llauna amb tres salses. ( vinagreta, allioli i sofregit de tomata)

Carpaccios
...de gambes fresques de Roses amb oli nou d’olives arbequines i sal gruixuda
...de peus de porc tebi amb foie i vinagreta d’olives
 ...de bou Angus amb parmesà i vinagreta de cabernet

Pop
...a a gallega

Canelons
....d'ànec confitat amb beixamel de ceps (Josep Cornellà de La Cellera de Ter)
...de la casa ben gratinats

Croquetes
...de carn rostida amb petita amanida
...de pernil d'aglà i amanida
...de ceps i petita amanida

Pernil
...ibèric amb torrades de pa de pagès amb tomàquet

Anxoves (El Xillu de l'Escala)
...de la casa amb torrades de pa de pagès amb tomàquet




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada