dilluns, 27 d’agost de 2018

Poseu-vos el pitet! Els segons plats de la nostra carta d'estiu!



ÀNEC  (Josep Cornellà de La Cellera de Ter) 
...foie-gras “poêle” al cabernet amb poma confitada. 3 talls. 19
...cuixa rostida al forn ben cruixent. 14,5
...magret a la brasa. (de L'ànec 5 aglans) 14,5
...magret amb poma confitada i salsa de ratafia. (de L'ànec 5 aglans) 14,5
 
CABRIT  DE LLET (de Fusté Burgas de Figueres) 
...costelletes a la brasa. 17 
...costelletes arrebossades. 17
...a la brasa, cuixa o espatlla. 24
...rostit al forn, cuixa o espatlla. 24 
 
XAI (de Modest Genis de Vilabertran) 
...cuixa a la brasa amb romaní. 17,5
...costelles a la brasa. 15,5
...espatlla rostida al forn. 17,5 
 
PORC (de Fusté Burgas de Figueres)
Garrí (Cochinillo) rostit tradicional. 26,5
...botifarra a la brasa amb mongetes del ganxet saltejades. (de Miquel Serra, Figueres) 10
...peus a la brasa ben rossos. 11,5
...galtes rostides al forn. 12
...peus amb salsa de ceps i gratinats. 13,5
 
VEDELLA DE GIRONA (de Fricash, Figueres)
...entrecot (300 gr) de vedella a la brasa, al Roquefort (+1€) o amb ceps (+1’5€) 15
...entrecot (500 gr) de vedella a la brasa, al Roquefort (+1€) o amb ceps (+1’5€)  18,5
...filet de vedella a la brasa, al Roquefort (+1€) o amb ceps (+1’5€) 22
...galtes de vedella a la cassola amb salsa de ceps. 13 
 
BACALLÀ (Germans Cumbriu, Cabanes) 
...a la crema de ceps confitats. 16,5 
...a la catalana amb patates i al forn. 16,5 
 
PEIX I MARISC
Llobarro a la graella o rostit al forn. 17,5 
Rap a la graella o rostit al forn. 19,75
Corball rostit al forn. 24 
Llamàntol  fresc de 1/2 kl. rostit al forn. 27 
 
Pa Torrat 0,30          Pa amb tomata 0,50        Tots els preus son amb l’IVA inclòs
 
Possibilitat de preparar la majoria de plats sense gluten
La base de la nostra carta es  la  cuina catalana amb tocs personals i productes de màxima qualitat.
El 90% dels productes servits es compren a productors locals de la zona i el màxim ecològics possibles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada