Menú degustació “Menja’t el Bolet” (35€ IVA inclòs)
Amanida tébia de ceps i rossinyols, o bé
Pica-pica de pa sucat amb figues i anxoves i Foie amb melmelada de figues, o bé
Gaspatxo amb figues, brots verds i gotes de vinagre de cabernet sauvignon
--------------------------------------------------------------------
Patata farcida de bolets i foie-gras “poêlé”, o bé
Arrós de bolets i calamars, o bé
Pasta fresca (pappardelle) amb salsa de ceps i botifarra negra, o bé
Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel de Massanet
--------------------------------------------------------------------
Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé
Galta de bou a la cassola amb trompetes, o bé
Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé
Lletada de vedella amb trompetes de la mort, o bé
Bacallà a la crema de ceps, o bé
Corball rostit al forn amb patates panadera i rossinyols de pi
---------------------------------------------------------------------
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé
Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé
Gelat de Les Salines (romaní i espígol) amb carmels de rossinyols, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada