dijous, 13 de setembre del 2018

L'estiu s'esgota i arriba el nostre... "Menú del Bolet!"

Menú degustació “Menja’t el Bolet”  (35€ IVA inclòs)
 
Amanida tébia de ceps i rossinyols, o bé


Pica-pica de pa sucat amb figues i anxoves i Foie amb melmelada de figues, o bé
Gaspatxo amb figues, brots verds i gotes de vinagre de cabernet sauvignon

--------------------------------------------------------------------


 
Patata farcida de bolets i foie-gras “poêlé”, o bé
Arrós de bolets i calamars, o bé


Pasta fresca (pappardelle) amb salsa de ceps i botifarra negra, o bé
Figues fresques amb mozzarella de búfala i vinagreta de mel de Massanet

--------------------------------------------------------------------

 Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé


Galta de bou a la cassola amb trompetes, o bé


Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé
Lletada de vedella amb trompetes de la mort, o bé


Bacallà a la crema de ceps, o bé
Corball rostit al forn amb patates panadera i rossinyols de pi

---------------------------------------------------------------------


 
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé


Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé



Gelat de Les Salines (romaní i espígol) amb carmels de rossinyols, o bé


Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada