divendres, 19 d’octubre del 2018

La tardor avança... i el Menú del Bolet també!


Amanida tébia de ceps i rossinyols, o bé


Crema de carbassa i carrota amb camagrocs (rossinyols de pi)

---------------------------
 

Canelons de bolets amb beixamel de ceps, o bé
Arrós de bolets i calamars, o bé


Mongetes del ganxet saltades amb rovellons i botifarra esparracada de perol

---------------------------
 

Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé


Galta de bou a la cassola amb trompetes, o bé


Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé
Lletada de vedella amb trompetes de la mort, o bé


Bacallà a la crema de ceps, o bé


Corball rostit al forn amb patates panadera i rossinyols de pi

---------------------------
 

Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé


Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé


Gelat de Les Salines (romaní i espígol) amb carmels de rossinyols, o bé


Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada