Amanida tébia de ceps i rossinyols, o bé
Crema de carbassa amb camagrocs (rossinyols de pi) i pernil d’aglà, o bé
Amanida de tardor
(castanyes, magrana, moniato, caqui, poma, raïms i vinagreta de codony amb mel)
................................................................................................
Canelons de bolets amb beixamel de ceps, o bé
Foie gras amb melmelada de castanyes i caqui, codony i torradetes, o bé
Arrós de bolets i calamars, o bé
Mongetes del ganxet saltades amb rovellons i botifarra esparracada de perol
................................................................................................
Civet de senglar amb castanyes y trompetes de la mort, o bé
Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé
Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé
Lletada de vedella amb trompetes de la mort, o bé
Bacallà a la crema de ceps, o bé
Corball rostit al forn amb patates panadera i rossinyols de pi
................................................................................................
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé
Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé
Gelat de Les Salines (romaní i espígol) amb carmels de rossinyols, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada