dimecres, 7 de novembre del 2018

I arriba la castanya!



Amanida tébia de ceps i rossinyols, o bé


Crema de carbassa amb camagrocs (rossinyols de pi) i pernil d’aglà, o bé


Amanida de tardor
(castanyes, magrana, moniato, caqui, poma, raïms i vinagreta de codony amb mel)

................................................................................................
 
 

Canelons de bolets amb beixamel de ceps, o bé


Foie gras amb melmelada de castanyes i caqui, codony i torradetes, o bé


Arrós de bolets i calamars, o bé


Mongetes del ganxet saltades amb rovellons i botifarra esparracada de perol
 
................................................................................................

 
Civet de senglar amb castanyes y trompetes de la mort, o bé


Peus de porc a la crema de ceps gratinats, o bé


Botifarra a la brasa amb rossinyols saltejats, o bé
Lletada de vedella amb trompetes de la mort, o bé


Bacallà a la crema de ceps, o bé


Corball rostit al forn amb patates panadera i rossinyols de pi
 
................................................................................................

 
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé


Mató de Siurana amb mel de taronja i trompetes, o bé
Gelat de Les Salines (romaní i espígol) amb carmels de rossinyols, o bé
Tiramisú diferent, Mascarpone, cruixent de xocolata i crema anglesa al cafè amb ceps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada