MENÚ DE QUARESMA (30€ IVA inclòs)
Del 19 de març al 3 d'abril de 2016
Amanida de faves tendres de Terrades a la menta amb pernil de gla, o bé
Crema de pèsols fins de Riumors amb llagostins
Amanida de faves tendres |
Salmó marinat a l'ànet, o bé
Canelons de peix de roca i gambes gratinats, o bé
Pèsols afogats amb calamarsets
Canelons de peix de roca |
Ast de xai de llet de Siurana a la brasa amb romaní (Mas Marcè, Agricultura Ecològica), o bé
Bacallà confitat amb cigrons i botifarra negra, o bé
Bacallà a la crema de ceps, o bé
Bacallà amb múrgoles (+5€), o bé
Tonyina fresca a la planxa amb ceba confitada i salsa de soja
Bacallà a la crema de ceps |
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulís de gerds, o bé
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de taronja, o bé
Bunyols de Quaresma amb moscat de l'Empordà, o bé
Recuit de Siurana amb mel de mores
Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada