El restaurant dels detalls, a Boadella d'Empordà. Deixa't seduir per la nostra cuina, de la terra i innovadora.
dimecres, 16 de març del 2016
Recepta: Crema de pèsols amb pernil cruixent!
Avui sí! Una recepta pròpia! Crema de pèsols amb pernil cruixent! Esperem que us agradi!
CREMA DE PÈSOLS AMB PERNIL CRUIXENT
Ingredients:
-2 cebes tendres
-1 porro
-1 kg de pèsols desgranats
-1 tall de pernil serrà
-1 litre de brou
-sal
-oli d'oliva
Elaboració:
Peleu les cebes i el porro. Poseu oli en una olla i aboqueu-hi les cebes i el porro tallats a làmines fines; afegiu-hi sal al gust i deixeu-ho coure a foc lent fins que la ceba quedi tova i comenci a agafar color. Aleshores incorporeu-hi els pèsols, barregeu-ho bé, tapeu l'olla i deixeu-ho coure fins que el pèsol comenci a canviar de color. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure, a foc alt, uns 10 minuts.
Mentrestant, piqueu el pernil i l'afegiu a l'olla quan faltin un parell de minuts per acabar la cocció. Pique-ho amb el "turmix" fins obtenir la consistència de crema.
Serviu ben calent amb tallets de pernil saltejats a la paella.
Bon profit!
https://www.facebook.com/eltrulldenfrancesc/
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada