dijous, 7 d’abril del 2016

Donem la benvinguda al Menú de Primavera amb múrgoles!

MENÚ DE PRIMAVERA AMB MÚRGOLES (35€ IVA inclòs)

Des del 6 d'abril de 2016

Entrants

Crema de pèsols

Crema de pèsols amb llagostins, o bé
Amanida de faves tendres a la menta amb pernil de gla, o bé
Salmó marinat a l’ànet

Primers plats



Múrgoles farcides de foie-gras a la crema, o bé
Múrgoles, espàrrecs verds i rossinyols amb pappardelle fresca, salsa mascarpone, o bé


Arròs de múrgoles, pèsols i lletada de vedella

Segons plats

Peus de porc amb múrgoles
Peus de porc amb múrgoles, o bé
Bacallà a la crema amb múrgules, o bé

Magret d'ànec amb salsa de múrgoles
Magret d’ànec amb salsa de múrgules, o bé
Picanya d’Angus amb salsa de múrgoles

Postres

Carpaccio de pinya natural amb sorbet de poma verda i coulís de gerds, o bé

Pecat de xocolata amb sorbet de llimona
Pecat de xocolata amb sorbet de llimona i crema de taronja, o bé
Sorbet de romaní i espígol, o bé
Recuit de Siurana amb mel de mores

http://www.trull-boadella.com/ca/menu-de-primavera-amb-murgules.aspx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada