dimarts, 1 de març del 2016

Un clàssic: el Menú Tradició!



Menú Tradició (25€ IVA inclòs)

Primers plats
Amanida de formatge de cabra gratinat, codony, pernil d'ànec i vinagreta d'olives, o bé
Amanida de peus de porc cruixents amb pinyons i vinatgreta, o bé
Escudella de galets amb la pilota del caldo, o bé
Sopa de ceba gratinada amb formatge Set de Siurana, o bé
Carpaccio de peus de porc tebi amb foie i vinagreta d'olives, o bé
Salmó marinat a l'ànet amb amanida, o bé
Canelons casolans ben gratinats, o bé
Timbal d'escòrpora de roca amb crema de marisc

Segons plats
Bistec de vedella a la brasa, amb all i julivert, al Roquefort, o amb salsa de ceps, o bé
Cuixa d'ànec rostit al forn ben cruixent, o bé
Peus de porc gratinats amb salsa de ceps, o bé
Llobarro a la graella o rostit al forn, o bé
Bacallà a la crema de ceps confitats, o bé
Peus de por a la brasa ben rossos, o bé
Botifarra a la brasa amb mongetes de ganxet saltejades, o bé
Galtes de vedella a la cassola amb bolets, o bé
Galtes de porc rostides al forn



Postres
Milfulles de crema de iogurt, fruites del bosc i coulis de gerds, o bé
Pastís gelat de whisky casolà, o bé
Bescuit gelat amb xocolata calentona, o bé
Maduixes amb crema anglesa i gelat de vainilla, o bé
Lioneses de nata amb xocolata negra defeta, o bé
Pinya natural (Del Monte, Costa Rica), o bé
Flam de castanyes amb melmelada de ceps, o bé
Sorbet de llimona verda natural




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada